Bovină căzută în râul Miletin salvată de pompieri

0 283

O bovină care a căzut în râul Miletin a fost salvată de pompieri, în urmă cu puțin timp. Aceasta traversa râul pe o punte, a alunecat în apă și a rămas blocată cu picioarele în mâl. Proprietarul a încercat să o ajute să iasă din captivitate, darr singur nu o putea face din cauza malului abrupt.

 

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de intervenție și accesorii specifice.

 

Aceștia au legat bovina cu chingi specifice pentru salvare și, cu ajutorul unui buldoexcavator, au reușit să o aducă pe mal. Animalul nu a fost rănit.

 

Intervenţia durat mai bine de o oră. Întâmplarea a avut loc în localitatea Prisăcani.

simio cosma

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

 

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea vieții.

 

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și din aplicația de mobil DSU care poate fi descprcată gratuit din APP Store și Google Play.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata