Botoșani: 23 de unități școlare sunt în scenariul roșu și 15 în cel galben

0 95

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoșani monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel judeţean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din fiecare localitate.

Prin urmare, astăzi, 22 octombrie 2020, în conformitate cu datele transmise, la nivelul județului Botoșani, se înregistrează următoarea situație:

–  437 unități de învățământ în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară

  15 unități de învățământ în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

– 23 unități de învățământ în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

În prezent sunt în scenariul 3(roșu) toate cele 20 de unități de învățământ din municipiul Dorohoi și  Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „A. T. Laurian” și Liceul cu Program Sportiv din municipiul Botoșani.

În perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, elevii claselor din învăţământul primar şi copiii din grupele din învăţământul preşcolar vor fi în vacanţă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata