Botosani: 15 unități școlare sunt în scenariul galben și 22 în scenariul roșu

0 389

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoșani monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel judeţean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din fiecare localitate.

Prin urmare, astăzi, 20 octombrie 2020, în conformitate cu datele transmise, la nivelul județului Botoșani, se înregistrează următoarea situație:

– 438 unități de învățământ în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară

– 15 unități de învățământ în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

– 22 unități de învățământ în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

Începând cu data de 20 octombrie 2020, activitatea didactică de la Colegiul Național „A. T. Laurian” Botoșani se va desfășura în scenariul 3 (roșu), după ce ieri a trecut în scenariul 3(roșu) activitatea didactică de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani.

Reamintim că în toate cele 20 de unități școlare din municipiul Dorohoi activitatea didactică se desfășoară conform scenariului 3 (roșu) din data de 12 octombrie.

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata