1 martie andrei

Botoșănenii care vor să plece în vacanță în Grecia pot să se testeze pentru COVID doar într-un singur centru

0 471

Botoșănenii care vor să-și petreacă vacanța în vreo stațiune grecească trebuie să prezinte, la intrarea în țară, un test Covid 19-negativ, în caz contrar le va fi refuzat accesul.

Ministerul Sănătății a publicat lista centrelor din ţară unde românii pot face testul molecular fără de care nu pot intra în Grecia. Testul trebuie făcut înainte de plecare, pentru că autorițățile grecești au anunțat că nu vor accepta teste mai vechi de 72 de ore. ”Ministerul Sănătăţii a transmis, sâmbătă, lista completă a centrelor de testare, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care doresc să călătorească în Grecia şi care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene”, se menționează într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătății.

La nivelul județului Botoșani este doar un singur centru medical acreditat să efectueze aceste testări. Este vorba despre Spitalul Județean Mavromati Botoșani.

BOTOSANI Spitalul Judetean de Urgenta

Mavromati Botosani

Str. Marchian nr. 11  Botosani telefon

0231 518812

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata