parlamentare sus
achitei top

Botoșănenii au nevoie de sprijinul nostru al tuturor!

0 167

Dragi prieteni,

psd parl jos

Trăim vremuri istorice, din păcate nu în sens pozitiv. Întreaga lume este izolată, în această perioadă, de un virus nou-apărut ce a ucis deja zeci de mii de oameni la nivel mondial. Nu toți putem sta acasă, așa cum ne recomandă autoritățile. Medicii și întreg personalul sanitar e obligat să lucreze pentru cei infectați, dar și pentru noi, astfel încât să fie redus la minimum riscul îmbolnăvirii. Doctorii, asistenții, infirmierele sunt în prima linie de luptă cu dușmanul invizibil COVID-19. E o luptă nedreaptă din start. Noi știm câți medici avem, dar nu știm câți români ar putea avea virusul și l-ar putea transmite. Nu avem încă un vaccin, iar dotările actuale ale spitalelor nu sunt la nivelul optim. 

De aceea, Asociația „Salvează o inimă” a demarat campania „Stop COVID 19”, menită să dea o mână de ajutor acolo unde e nevoie cel mai mult, în aceste zile. În mod normal, vă cerem să ne fiți alături pentru a salva o viață. Astăzi, nu știm exact câte vieți am putea salva cu donațiile voastre, căci aparatura medicală, echipamentele de care e disperată nevoie în spitale și testele pentru depistarea coronavirusului pe care le vom cumpăra pot salva numeroase suflete!

Aproape 100 de companii sunt împreună cu noi în această luptă și au făcut donații generoase, la fel și mii de oameni, ca mine și ca tine, care au dăruit din puținul lor pentru a echilibra balanța dintre sistemul nostru sanitar – și așa aflat la un pas de colaps – și temutul virus care ucide fără milă și tineri și bătrâni.

Măști, mănuși, combinezoane, ochelari de protecție, teste și numeroase aparate medicale au fost cumpărate deja cu donațiile de până acum și donate spitalelor. Nu ne putem opri aici, lupta trebuie să continue până când COVID-19 va fi eradicat. Orice donație, oricât de mică ar fi, va ușura povara de pe umerii medicilor și a tuturor celor care luptă pentru însănătoșirea celor bolnavi și pentru protejarea noastră, a celor care dorim să ieșim cât mai repede din locuințe și să ne bucurăm din nou de normalitate.

Fii alături de noi prin donația ta și contribuie la un viitor mai bun, mai sigur și mai sănătos pentru tine și pentru întreaga țară!

Ce am realizat până acum

Măști de protecție 7077 BUC= 9714 EURO

7 injectomate pentru secția ATI adulți = 9400 EURO

Videolaringoscop pentru secția ATI adulți =2157 EURO

Mănuși de unică folosință nitril= 3606 EURO

Aparatului de testare COVID 19 PCR+hotă medicală, masă de lucru, Agitator Vortex, minicentrifugă și contravaloarea celor 3000 de teste = 133.000 EURO

Mască FFP2 2500 BUC = 5164 EURO

Manusi unica folosinta 100 cutii= 1202 EURO

Combinizoane 1000 buc.= 27333 EURO

Botoșei 2500 buc= 4722 EURO

Ochelari protectie 400 buc= 4772 EURO

Pentru a achiziționa încă 3000 de teste este nevoie de 60.000 de euro

Contribuția dumneavoastră oricât de mică ar fi înseamnă mii de vieți salvate!

Până în momentul de față am dovedit că suntem cea mai unită comunitate de OAMENI DE BINE din România. Până astăzi au beneficiat de sprijinul dumneavoastră sute de copii iar acum e momentul ca să beneficieze MII DE OAMENII.

 

 

 

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

 

Cont (IBAN) bancar:

 

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

 

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

 

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

 

COD SWIFT: BTRLRO22

 

COD BIC: BTRL

 

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată COVID

 

Cu respect,Vlad Plăcintă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata