Botosaneni satui de noroaie. Primarul Flutur tras la raspundere: „Uitati in ce conditii locuim in 2019!”

2 1.330

O parte din locuitorii municipiului Botoşani s-au săturat de condiţiile în care sunt obligaţi să trăiască, acuzând direct starea proastă a străzilor care sunt într-o stare avansată de degradare. Un astfel de caz este strada Drumul Tătarilor. Nemulţumită doar de promisiuni de-a lungul anilor, o botoşăneanca i-a prezentat direct primarului Cătălin Flutur pe pagina sa de Facebook starea jalnică a străzii.
„Bună seara, domnule primar! V-am scris de nenumărate ori despre problema cu care ne confruntăm, pe strada Drumul Tătarilor și nu mi-ați răspuns niciodată! Uitați în ce condiții locuim în 2019 în orașul Botoșani!” i-a scris o botoşăneanca pe pagina de Facebook a primarului. Din păcate mai sunt o serie de străzi aflate în aceeaşi stare în municipiul Botoşani, în centru sau la periferie, conducerea primăriei făcând promisiuni că vor fi reabilitate, însă fără rezultat.
La licitația organizată de municipaliate pentru reabilitarea și modernizarea străzii Drumul Tătarilor a depus ofertă asocierea de firme Conrec, Cornel’s Floor şi Nord Proiect, ca subcontractant fiind societatea Instal Con. Deschiderea ofertelor a avut loc pe 22 ianuarie 2019 în timp ce contractul de de finanţare a fost semnat în martie 2018. Pentru reabilitarea străzii Drumul Tătarilor, municipalitatea botoşăneană a obţinut 6,281 de milioane de lei în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Strada Drumul Tătarilor are o lungime de peste 2 kilometri.

2 Comentarii
  1. Iulian Spune

    Dar pentru străzile: Iuliu Maniu, Alexandru cel Bun, I.L. Caragiale, Furtunii și Ion Creanga ce ne puteți spune?
    Sunt comune in Jud Botosani care au drumuri mai bune decât in municipiul Botosani. Zic sa ne mutam la țara toți ca acolo măcar se merita sa plătim taxe și impozite!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata