Botoșăneni anchetați pentru infracțiuni la regimul rutier

0 118

La data de 25 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie, din municipiul Dorohoi a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

 

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a identificat autoturismele implicate în accident, precum și pe cei doi conducători auto, iar în urma testării cu aparatul etilotest, în cazul unuia dintre aceștia, valoarea a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 

Ulterior, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale. 

 

La data de 25 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se aflau pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, au observat un autotrism care a intrat în impact cu un idicator rutier. 

 

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unei femei, de 44 de ani, din județul Iași. 

 

Fiind testată cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

 

La data de 26 ianuarie 2023, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Știubieni, un autoturism condus de un tânăr, de 30 de ani, din aceeași localitate. 

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata