Botosaneanul Mihai Turcanu se afla pe ultimul loc pe lista candidatilor la europarlamentare

0 560

“Partidul Național Liberal a definitivat astăzi lista candidaților la alegerile europarlamentare din 26 mai, o listă ce girează oameni de calitate, profesioniști, oameni care au demonstrat că pot face performanță în politică și administrație.

Începând de astăzi, Partidul Național Liberal intră în linie dreaptă în demersul de a duce România în primul rând în Parlamentul European și în Europa.

“Astăzi am votat în structura de conducere a PNL lista candidaților pentru alegerile europarlamentare, o lista intens gândită ce garantează trimiterea în Parlamentul European a unor oameni profesioniști, capabili să plaseze România în primul rând. Deși nu avem candidați din  Moldova în primii 10, avem certitudinea că vom da miniștri în Guvern după ce vom câștiga alegerile în 2020”, a declarat senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Partidul Național Liberal este membru al Partidului Popular European, cea mai puternică familie politică din Parlamentul European, și este singurul partid din România care poate influența, astăzi, decizii politice în favoarea României.

Primele 12 poziții pe lista PNL PNL:

1.Rareș Bogdan

2.Mircea Hava

3.Siegfried Mureșan

4.Vasile Blaga

5.Adina Vălean

6.Daniel Buda

7.Dan Motreanu

8.Gh.Falca

9.Cristian Bușoi

10.Marian Jean Marinescu

11.Vlad Nistor

12.Mihai Țurcanu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata