parlamentare sus
achitei top

Botosaneanul de 18 ani ce a batut un barbat in Brasov, acuzat de tentativa de omor

0 623

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi tineri care au bătut cu sălbăticie un bătrân într-un pasaj din Braşov. Procurorii le aduc noi acuzaţii.

psd parl jos

Anchetatorii au cerut o expertiză suplimentară asupra rănilor suferite de bătrân, iar rezultatul expertizei le-a permis să schimbe încadrarea juridică a faptei comise de cei doi agresori.

Acuzaţi iniţial de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Adrian Ceplinsche (18 ani) din Botoşani şi Mircea Mihai Constantin (23 de ani) din Braşov vor fi acuzaţi acum de tentativă de omor.

Cei doi tineri care au bătut un bătrân într-un pasaj din Braşov vor fi reaudiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, acolo unde li se va aduce la cunoştinţ noile acuzaţii pentru care riscă până la 12 ani de închisoare.

„Inculpaţii au fost chemaţi la audieri. Li se va aduce la cunoştiinţa încadrarea faptei şi vor fi audiaţi de colegii mei. Mai multe informaţii nu putem oferi la acest moment”, a declarat Adrian Aldea, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 30 spre 31 martie, în jurul orei 02.40, în pasajul Hidromecanica din Braşov.

Scenele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar imaginile au făcut înconjurul României şi chiar au ajuns în presa internaţională.

Pe imagini se poate observa cum bătrânul este snopit în bătaie şi lovit cu pumnii şi cu picioarele în cap.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata