locale psd
locale sus

Botosaneanca furata in timp ce se afla la Cimitirul Pacea

0 790

Vineri după-amiază, în timp ce se desfășura slujba de seară la Biserica cu hramul „Nasterea Maicii Domnului” din cimitirul Pacea, i-a fost solicitat sprijinul echipajului de polițiști locali, ce patrula în zonă, de către o doamnă în vârstă de 75 ani, care participa la slujbă, spunându-le că, în urmă cu câteva minute, o tânără de etnie romă de aproximativ 15 ani i-a smuls geanta din mână și a fugit spre zona împădurită din spatele cimitirului. Aceasta a arătat că, în geantă avea suma de 18 (optsprezece) lei, mai multe chei, între care se afla și cheia locuinței sale, precum și actele de identitate.

În timp ce păgubita Sofica P. a participat în continuare la slujbă, polițiștii locali s-au deplasat imediat înspre zona indicată de aceasta, cercetând-o cu atenție și după aproximativ jumătate de oră au găsit geanta, abandonată lângă un copac, din care lipseau doar banii.

În momentul înapoierii genții de către polițiștii locali, Sofica P. le-a mulțumit acestora cu lacrimi în ochi, bucuroasă că-și recuperase lucrurile valoroase din geantă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata