Botosaneanca cu o afacere de succes la Londra

0 423

La numai 39 de ani , Ana Afloarei , din Satul Vatră, comună Hudeşti stabilită la Londra, arată că succesul este creația ambiției și perseverenței. Ea este de profesie croitor în marea metropolă britanică. Un talent în arta croitoriei, o prezență plăcută și pozitivă, Ana Afloarei a ales să părăsească România și nu regretă că a mers pe acest drum pentru că i-a adus diverse oportunități. A ales Anglia deoarece i-a oferit educația pe care și-o dorea. Pentru oricine a experimentat asta, începuturile unui drum existențial într-o țară străină nu sunt tocmai ușoare. Întreaga schimbare presupune viziune și pasiune. Ana Afloarei are aceste calități. Ea apreciază mediul britanic pentru facilitățile pe care le oferă, dar și pentru structurarea actului de libertate și de creativitate.

-Nu sunt singură, sunt cu Costel, soţul meu şi cu cei doi băieţi . Am deschis atelier de croitorie, afacere de familie.

-Ce produse vindeţi şi care a fost reacţia briranicilor?

-Confectionam costume tradiţionale, accesorii, rochii de ocazie şi modificam haine.Marea majoritate rămân uimiţi de frumuseţea şi complexitatea costumelor.

-Ce lucrează soţul,tot în croitorie?

-Costel la fel ca mine, croitorie şi maistru în opinci. Rămân uimiţi, dar ei cauta croitori români pentru că sunt foarte pricepuţi.

-De câtă vreme sunteţi plecată din România?

-Am venit în mai 2015! -Astazi , 16 Octombrie 2017 am început o nouă etapă din viaţa alături de familia mea . Mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici şi mulţumesc celor care în prezent sunt alături de mine şi de familia mea!

-Cum vă simţiţi acum când un vis s-a împlinit şi adevenit realitate?

-Suntem împliniţi sufleteşte că am putut face acest pas ,dar am rămas aceiaşi oameni simpli care am fost mereu.

-Confectionati şi articole populare romaneşti?

-Da,facem şi costume populare romaneşti?

– V-ati întoarce în România ?

-Nu putem spune că nu, vrem să ne întoarcem acasă ! Dar având în vedere situaţia financiară a României mai rămânem aici.

-Si-o ultima întrebare

-Care este cheia succesului?

-Cheia succesului? Să îţi iubeşti meseria şi să ai încredere în tine şi în familia ta!

 

Sursa : stirihudesti.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata