Botoșănean ucis în Italia

0 966

Un botoșănean în vârstă de 44 de ani a fost împuşcat mortal, miercuri seară, în Sicilia, în urma unei altercaţii cu cumnatul său, un italian, care era nemulţumit că victima se căsătorise cu o rudă a atacatorului, informează site-ul cotidianului Corriere di Ragusa.

Pe lângă român, italianul l-a atacat şi pe un conaţional de-al său, prieten cu românul, de 57 de ani, care însă nu a fost grav rănit.

Incidentul s-a produs în zona Costa Fenicia din localitatea Scoglitti, în sudul Siciliei. Iulian Florin Aenachiaoaie avea 44 de ani și era din Săveni – Botoșani. Acesta avea un copil de zece ani, iar soția lui trebuie să nască în scurt timp.

Victima a fost ucisă fără milă chiar în fața soției și a copilului său. Sora soției botoșăneanului lipsea de o săptămână de acasă, iar acesta ar fi fost și motivul pentru care bărbatul a fost împușcat.

Individul a recunoscut că a comis crima şi le-a indicat forţelor de ordine unde a aruncat arma crimei.

 

Potrivit presei locale, victima, alături de un prieten de-al său, a venit în vizită la cumnatul său ce locuieşte în localitatea Scoglitti, aici a izbucnit o altercaţie care s-a terminat cu uciderea românului. Se pare că atacatorul era nemulţumit că românul se căsătorise cu o rudă de-a sa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata