Botoșănean mort într-un accident în Belgia

0 211

Un șofer botoșănean a decedat în urma unui accident rutier ce a avut loc ieri în Belgia. Florin Corsei de 32 de ani din Botoșani, stătea lângă camionul pe care îl conducea iar la un moment dat a fost strivit de un tir. Bărbatul urma să devină tată de gemeni peste o lună. Împreună cu soția urmau să devină părinții unei fetițe și unui băiețel, ei mai având un băieţel

Vineri, pe E17, lângă De Pinte, s-a produs un blocaj de trafic lung în direcția Kortrijk din cauza unui grav accident de circulație. Un șofer de camion care a lucrat la vehiculul său în avarie a fost lovit. Atât autocamionul lovit, cât și un pasager din camionul care se apropie au murit. „Șoferul tocmai a parcat pe blocajul rutier și probabil a înlocuit o parte din camionul său”, spun poliția federală. Un al doilea camionier care a trecut pe lângă el, s-a abătut brusc de pe pista sa și a condus în camionul staționar. Două persoane erau în cabină în camionul care se apropia.

Pasagerul camionului care se apropia a fost prins în camion după accident și a trebuit să fie eliberat de pompieri. Această eliberare a mers destul de lin. După aceea a început resuscitarea, dar tot ajutorul a venit prea târziu. Pasagerul a murit pe loc. Între timp, șoferul lovit a fost rănit grav la spital, unde a cedat rănilor sale.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata