Botoșănean decedat în urma unui accident. Microbuzul în care venea din Italia a cazut într-un rău

0 979

Sase oameni care se aflau într-un microbuz înmatriculat în Vaslui au fost rãniti, în urma unui accident care a avut loc la intrarea în localitatea Bãrsãnesti din judetul Bacãu. Toate cele sase victime, dintre care patru din judetul Vaslui, au fost internate la Spitalul Municipal Onesti, cu politraumatisme. Din pãcate, în urma impactului un bãrbat din judetul Botosani, care de asemenea se afla în microbuz, nu a mai rãspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de cãtre urgentistii sositi la fata locului. Din primele cercetãri se pare cã soferul, un bãrbat de 45 de ani din judetul Vaslui, a pierdut controlul autovehiculului si s-a oprit într-un cap de pod, apoi s-a rãsturnat în afara pãrtii carosabile.

Accident deosebit de grav duminicã dimineata în dreptul localitãtii Bãrsãnesti din judetul Bacãu. Soferul unui microbuz a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un cap de pod, ajungând în albia unui pârâu. Sase persoane, patru bãrbati si douã femei, au fost rãnite si preluate de la fata locului de echipajele de interventie de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã Bacãu si Serviciul Judetean de Ambulantã Bacãu. Toate victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul Municipal Onesti.

Patru victime din judetul Vaslui

Potrivit Cãtãlinei Cretu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Bacãu, patru dintre cele sase victime ale accidentului, inclusiv soferul microbuzului, sunt din judetul Vaslui. “Autovehiculul se deplasa dinspre Onesti spre Bacãu. În dreptul localitãtii Bãrsãnesti, pe fondul neadaptãrii vitezei la conditiile de drum, soferul a pierdut controlul volanului si a lovit un cap de pod. În urma impactului, autovehiculul s-a rãsturnat în afara pãrtii carosabile. Patru dintre victimele accidentului rutier, inclusiv soferul microbuzului, sunt din judetul Vaslui. Vorbim de persoane cu vârsta cuprinsã între 25 si 63 de ani. Acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Onesti, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale” a declarat, pentru Vremea Nouã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Bacãu.

Un bãrbat a decedat, o femeie a fost transportatã la Spitalul de Neurochirurgie Iasi

Potrivit reprezentantilor ISU Bacãu, un bãrbat din judetul Botosani care se afla în microbuzul respectiv a decedat ca urmare a rãnilor suferite. De la fata locului au fost preluate sase victime adulte, patru bãrbati si douã femei. Toate victimele au fost transportate la CPU Onesti. În urma manevrelor de resuscitare, o victimã a fost declaratã decedatã. Este vorba de un bãrbat de circa 65 de ani. Cinci persoane sunt constiente, cu politraumatisme. Conform acelorasi surse, o femeie de 55 de ani, de asemenea victimã a accidentului rutier, a fost transferatã la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi pentru cã nu îsi mai simtea picioarele. Politistii au deschis dosar penal si urmeazã sã stabileascã împrejurãrile în care s-a produs accidentul.

Sursa : vremeanoua. ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata