parlamentare sus
achitei top

Botoșănean anchetat pentru tăinuire de polițiștii de frontiera ieșeni

0 71

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au depistat, în trafic, un cetățean român care conducea un ATV care figurează în bazele de date ca fiind căutat  de autorităţile române.

psd parl jos

În data de 14 mai a.c., în jurul orei 14.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Bivolari, un vehicul de teren de tip ATV, marca CF MOTO, fără număr de înmatriculare, condus de cetăţeanul român C.C., în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.
Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale ATV-ului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din România.
Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că vehiculul este implicat în vreun litigiu, acesta aparţinând unui prieten. C.C. a mai adăugat că la rugămintea proprietarului trebuia să transporte ATV-ul de pe raza judeţului Iaşi, pe raza judeţului Botoşani.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tăinuire, iar vehiculul, în valoare de  6.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata