Botoșănean anchetat de polițiști după ce a înjunghiat un client dintr-un bar în municipiul Suceava

0 196

Marți, in jurul orei 13:20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la o agresiune petrecută în parcarea restaurantului Bucovina, din zona centrală a municipiului Suceava.

Un bărbat de 23 ani din Botoșani, care anterior, în perioada aprilie-mai 2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice fiind refuzat, s-a prezentat miercuri, la ora 13:15 la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților.Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani.

 

Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei.

 

Conform dr. Dan Teodorovici, purtator de cuvânt al SJU, pacientul de 38 de ani injunghiat la restaurantul Bucovina a ajuns la UPU cu soc hemoragic, prezentand plagi taiate la nivel cranian, cervical posterior, torace posterior si brat stang.

 

Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri.

 

De asemenea, în cadrul activităților de cercetare a locului faptei a fost identificat și cuțitul folosit la agresiune, urmând a fi completat și consolidat probatoriul și a se dispune măsuri procesuale.

Sursa Obiectiv de Suceava

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata