Bogdan Suruciuc, șeful ISJ, către directorii de școli: „Vom fi alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta, nu a vă încurca”

0 241

Șeful educației botoșănene recunoaște că noul an școlar este unul cu provocări din punct de vedere legislativ, cu o nouă lege a educației care trebuie pusă în practică.

La ședința cu directorii unităților școlare ce a avut loc joi în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, a ținut să le reamintească acestora că cei din conducerea instituției le va fi alături pentru ca procesul educațional să se desfășoară în condiții bune și cu rezultate excelente.

Îmi doresc ca de fiecare dată să fim umăr lângă umăr, pentru a depăși provocările care ne așteaptă în acest an școlar. Provocări care nu vor fi deloc puține. Avem o nouă lege a educației, pe care va trebui împreună să o aplicăm, să o implementăm și, de ce nu, să o facem pe înțelesul tuturor așa cum cred eu că în fiecare unitate de învățământ dumneavoastră ați discutat. Sunt multe aspecte noi în anul care a început și vreau să cred că privim cu forțe proaspete, cu vibe bun, cu empatie și de ce nu, cu dorința de a aduce învățământul botoșănean acolo unde credem cu toții că îi este locul. Doar muncind împreună putem avea rezultatele pe care ni le dorim. Vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut în anul școlar trecut. Sunt rezultate care vorbesc mai mult decât o mie de cuvinte. Vreau să cred că veți rămâne la fel de implicați, iar noi, cei de la Inspectoratul Școlar, vom fi alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta, nu a vă încurca”, a declarat prof. Bogdan Suruciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata