Bogdan Suruciuc, ISJ: „Gala Olimpicilor în Educație‘’ premiază performanța, impulsionează competiția”

0 221

„Gala Olimpicilor în Educație” – eveniment devenit tradiție în susținerea educației și a performanțelor școlare botoșănene- a fost organizată în acest an, de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, împreună cu oamenii de afaceri Gheorghe Ciubotaru de la ELECTROALFA SRL, Valeriu Iftime de la ELSACO SRL și Cătălin Silegeanu de la HIDROPLASTO SRL.

 

,,Gala Olimpicilor în Educație‘’ premiază performanța, impulsionează competiția și, nu în ultimul rând, stimulează creativitatea elevilor și a profesorilor deopotrivă, marcând astfel, un moment de încununare a virtuților, dar și a efortului, deopotrivă. În cadrul evenimentului, au fost premiați elevii și profesorii care au obținut rezultate excepționale la etapele naționale și internaționale ale olimpiadelor școlare, în anul școlar 2022-2023.

 

Au fost premiați 77 de elevi care au obținut diferite premii la fazele naționale și internaționale organizate în cadrul olimpiadelor școlare și 33 de profesori pentru îndrumarea de excepție în obținerea unor rezultate deosebit de valoroase.

Momentele artistice au fost asigurate de elevii Liceului de Artă „Ștefan D. Luchian” Botoșani, Elisabeta Șeremet și Adrian Mircescu, de Rareș Prisacariu, elev al Școlii Gimnaziale Nr. 7 Botoșani și de Corul Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani.

 

Felicitări dragi elevi, stimați profesori pentru rezultatele remarcabile obținute pe parcursul anului școlar 2022-2023!

Cu același entuziasm pornim și în anul acesta școlar, motivați să aducem acasă, în județul Botoșani, premii cel puțin la fel de bune ca în anul anterior.

Mult succes tuturor!

Inspector Școlar General,

Prof. Bogdan Gheorghe SURUCIUC

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata