locale psd
locale sus

Bogdan Suruciuc, ISJ, după accidentul in care a fost implicat un microbuz școlar: „Copiii nu vor avea de suferit in urma acestui eveniment nedorit”

0 749

Copiii de la unitățile școlare din Hilișeu Horia vor ajunge azi la ore.

În urma accidentului rutier din această dimineață în care a fost implicat microbuzul școlar procesul educațional nu va fi afectat. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, a anunțat că elevii vor fi preluați pentru a ajunge la școală de al doilea microbuz școlar din comună.

simio cosma

„Am fost informat de către conducerea Școlii Gimnaziale Hiliseu Horia despre producerea unui accident rutier in care a fost implicat un microbuz scolar.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, in microbuz la acea ora nefiind copii. In mod normal acest mijloc de transport asigura deplasarea zilnică la scoala pentru aproape 60 de elevi. Înțeleg ca microbuzul a suferit daune materiale importante iar ca alternativa va fi folosit cel de-al doilea microbuz care se afla in dotarea școlii. Așadar copiii nu vor avea de suferit in urma acestui eveniment nedorit”, a declarat Bogdan Suruciuc.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata