Bogdan Buhaianu, director executiv Urban Serv : „Vom gasi solutii pentru fiecare problema”

0 682

Bogdan Buhăianu şi-a început activitatea de director executiv al societăţii Urban Serv. După primele două zile de muncă acesta şi-a creionat în mare priorităţile şi un plan de măsuri care să ducă la eficientizare societăţii subordonate Consiliului Loca.
„Am 48 de ore de muncă până acum şi poate exagerez puţin dar, în prima zi am stat 12 – 14 ore pentru că problemele de la Urban Serv sunt foarte complexe, activitatea este desfăşurată pe trei paliere mari pieţe, cimitire şi salubrizare cu curăţenia oraşului şi transportul de deşeuri pe zona patru.
Am preluat principalele probleme ale societăţii, voi încerca să le rezolv puctual. Societatea de altfel o continuitate şi sunt convins că vom găsi soluţii pentru fiecare problemă în parte preluată şi gestionată punctual la momentul potrivit”, a declarat Bogdan Buhăianu.
Acesta dorește ca unitatea pe care o conduce să reușească să achiziționeze mașini noi care să facă față cerințelor actuale ale municipiului. „Am fost în garajul societăţii şi nu am găsit lucruri în neregulă acolo la prima vedere. Oamenii sunt bine organizaţi.Binenţeles că sunt problemele inerente legate de mijloacele auto care au o anumită vechime şi din acest motiv şi urgentăm să ducem la bun sfârşit licitaţia pentru cele patru compactoare pentru a îmbunătăţi parcul auto şi sperăm ca pe viitor să găsim resursele financiare să achiziţionăm maşini care să fie utile şi serviciului de salubrizare. Am făcut un tur al cimiterelor și voi merge cel puțin săptămânal în punctele importante ale Urbanului, cimitire, piețe. Voi verifica platformele de gunoi seara și după terminarea turului pe care mașinile Urban Serv îl fac conform planificării”, a precizat directorul executiv al Urban Serv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata