parlamentare sus
achitei top

Blocuri ANL la Flămânzi

0 236

Blocuri ANL la Flămânzi.

Primăria Flămânzi implementează proiectul intitulat: ,,Locuințe pentru tineri destinate închirierii, județul Botoșani, oraș Flămânzi, str. Mihail Sturdza f.n.” cu o valoare estimată de 5.825.900,85 (aproximativ 1,2 mil. euro), finanțat de către Agenția Națională a Locuinței – ANL.

Primarull Dan Oloeriu susține că prin acest proiect se va construi un bloc cu 3 nivele și două scări, cu un nr. de 24 apartamente, care vor avea una și două camere, acesta fiind situat în curtea interioară a fostului muzeu.

Locuințele vor fi destinate tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuințe construite prin ANL și se vor închiria persoanelor care nu își permit să cumpere sau să închirieze o locuință de pe piața liberă.

Prin această investiție, primăria își dorește să vină în întâmpinarea nevoilor populației tinere, pe care își propune să o determine să rămână în localitate.

Proiectul se încadrează în eforturile administrație publice locale de a atrage noi investiții, care să modernizeze localitatea noastră, să ofere noi servicii economice, să finanțeze noi afaceri și să creeze locuri de muncă pentru a crește atractivitatea zonei pe termen lung.

Criteriile de acces la locuințele pentru tineri și criteriile de ierarhizare în baza cărora autoritățile stabilesc listele de prioritate sunt prezentate aici

” Menționăm că după minimum un an de închiriere neîntreruptă, chiriaşii au posibilitatea de a cumpăra apartamentele în care locuiesc.

Rugăm tinerii din localitate să se prezinte la sediul primăriei Flămânzi pentru a depune cereri în vederea închirierii unei locuințe.”, a spus Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata