locale psd
locale sus

Blocaj în negocieri: Sindicaliștii din Educație anunță că greva va continua

0 254

Reprezentanții sindicatelor din sistemul de învățământ au ieșit, joi seară, cu cererile pe care le au pentru Guvernul României pentru a stopa greva generală din educație.

Astăzi, reprezentanții sindicatelor au prezentat clar poziția lor privind creșterea veniturilor cu 25% pentru salariații din învățământ. „Le-am înaintat poziția noastră foarte clară, o creștere a veniturilor cu 25%. Sunt liberi să-și facă calculele necesare.

simio cosma

Bineînțeles, actul normativ prin care să fie stipulat, ca și garanție, că salariul debutantului va fi echivalat de un salariu mediu brut pe economie și va fi luat în calcul pe viitoare lege de salarizare.Noi am făcut o prezentare a poziției noastre. Ei rămân să analizeze și să vină cu un răspuns.“, au spus reprezentanții sindicatelor.

„Vrem creșterea veniturilor cu 25% pentru salariații din învățământ și să avem garanția fermă că debutantul va pleca de la salariul mediu brut pe economie și grila se va construi ținând cont de tot ceea ce înseamnă grade didactice, vechime și așa mai departe“, a spus al reprezentant al sindicaliștilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata