Bebeluş îngropat în grădină de mamă, imediat după naştere

0 1.064

Un caz sinistru a fost descoperit la Botoşani, după ce un medic de familie din Hudeşti a anunţat Poliţia că o pacientă a sa, care trebuia să nască, i-ar fi spus la telefon că a născut acasă, copilul a murit şi apoi l-ar fi înmormântat în cimitirul din sat. Poliţiştii au făcut cercetări şi au descoperit o grozăvie.

Poliţiştii din Botoşani au descoperit o grozăvie în satul Vatra, după ce un medic de familie şi-a făcut datoria şi a anunţat Poliţia în urma unei naşteri în care nou-născutul a murit. Pacienta l-ar fi sunat pe medic şi i-ar fi spus că bebeluşul pe care l-a născut acasă a murit şi l-a îngropat la cimitir. Din primele informaţii, femeia a nascut într-adevăr, acasă, însă copilul ar fi fost îngropat imediat în grădină. Cercetările continuă în acest caz, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Atât tânăra care a născut, cât şi mama ei, au fost ridicate de poliţişti pentru audieri. Primarul din Hudeşti a declarat pentru Observator.tv că familia fetei este una destul de bună şi respectată în sat şi nu-şi explică de ce a făcut tânăra mamă aşa ceva. Femeia mai are un copil, minor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Maria Carp, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax că acest caz a fost sesizat de medicul de familie al femeii, care a observat că a trecut termenul până la care aceasta trebuia să nască şi nu ştia ce s-a întâmplat.

„Poliţia a fost sesizată vineri de către un medic de familie din comuna Hudeşti, care avea în evidenţă o femeie însărcinată, în vârstă de 36 de ani. Nu a păstrat legătura în legătură cu sarcina, iar după ce a observat că a trecut termenul la care aceasta trebuia să nască, începutul lunii aprilie, a vorbit cu ea şi i s-a spus că fătul s-a născut mort şi l-a îngropat. A fost demarată o cercetare în acest caz, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Femeia a fost internată la Maternitate în Botoşani şi urmează să fie expertizată medico-legal şi psihiatric”, a spus Carp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata