parlamentare sus
achitei top

Bauti si fara permis, depistati in trafic de Paste

0 529

De Sfintele Paşte au crezut că se pot urca la volan chiar dacă au consumat alcool. Unii dintre cei opriţi de poliţişti în trafic erau băuţi şi nu aveau nici permis de conducere.
Sâmbătă, poliţiştii Postului de Poliţie Adăşeni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

psd parl jos

În prima zi de Paşte , poliţiştii municipiului Botoşani au depistat pe strada Armeană din localitate un bărbat care conducea un autoturism, către intersecţia cu strada Petru Rareş.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în erul expirat. Ulterior, el a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot ieri, poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control pe strada Marchian, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică a acestuia, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În această dimineaţă, poliţiştii municipiului Dorohoi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe bulevardul Victoriei din localitate, au observat un conducător auto, care, la vederea echipajului de poliţie a oprit autoturismul pe partea dreaptă şi a coborât de la volan.
S-a procedat la legitimarea persoanei în cauză, ocazie cu care s-a constatat că nu posedă permis de conducere fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, acesta nu a putut prezenta o poliţă de asigurare valabilă.
Totodată, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.
De asemenea, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în cuantum de 1.450 de lei pentru consum de alcool la volan, fiind luată şi măsura reţinerii certificatului şi a plăcuţelor de înmatriculare pentru neprezentarea unei poliţe de asigurare valabile.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul secţiei de poliţie rurală nr 7 Darabani au depistat pe raza comunei Suharău un bărbat de 27 de ani, din comuna Hudeşti, în timp ce se deplasa cu un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata