Bataie intre elevele unei scoli din Dorohoi – VIDEO –

0 583

Este anchetă la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, Botoşani, după ce două eleve ale unităţii de învăţământ au bătut o altă fată, elevă la Liceul „Grigore Ghica”, tot din Dorohoi.

Potrivit observator.tv, bataia a avut loc miercuri, 23 ianuarie, în apropierea Liceului „Regina Maria”, în afara orelor de curs şi în afara perimetrului unităţii de învăţământ.Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Botoşani, Gabriel Hârtie, că a fost declanşată o anchetă disciplinară în cadrul liceului.

Cle două eleve ale Liceului „Regina Maria”, una în clasa a X-a şi cealaltă în clasa a XI-a, au fost filmate în timp ce loveau o altă adolescentă, elevă în clasa a IX-a la Colegiul „Grigore Ghica” din localitate.Imaginile primite de la un citittor Observator.TV arată cum cele două fete o atacă pe elevă. „Conducerea şcolii s-a autosesizat, chiar dacă faptele s-au produs în afara şcolii şi în afara orelor de curs. Pentru faptele respective, dar şi pentru că au stricat imaginea liceului, se pot dispune sancţiuni disciplinare în cazul celor două eleve”, a afirmat Hârtie.

Deocamdată, nu se cunosc motivele care au stat la baza agresiunii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata