Barbat venit la oras amendat ca a aruncat gunoiul langa un cos stradal

0 346

Un bărbat ajuns azi în municipiul Botoşani s-a gândit să nu vină cu mâna goală aşa că a adus şi un sac cu gunoi pe care l-a aruncat lângă un coş stradal. Ghinionul său a fost că în zonă se afla şi un echipaj al Poliţiei Locale.

Azi în zona delimitată de str. Săvenilor și str. Tudor Vladimirescu, polițiștii locali au constatat că o persoană a coborât dintr-un autoturism cu o pungă de deșeuri menajere aruncând-o pe domeniul public, lângă un coș stradal. Persoana în cauză a fost identificată și s-a constatat că numitul V.C.A. în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în sat Vânători, transportase deșeurile menajere de la domiciliul său cu autoturismul pentru a le arunca pe domeniul public al municipiului Botoșani. Având în vedere cele constatate, a fost dispusă sancționarea conform prevederilor H.C.L. nr. 355/2011, cu amendă în cuantum de 400 lei.
În următoarea perioadă, Poliţia Locală Botoşani va continua activitatea de control pentru identificarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata