Bărbat din Frumușica anchetat pentru omor și tentativă de omor. A fost reținut de polițiști

0 562

Noaptea trecută, în jurul orelor 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza satului Boscoteni, comuna Frumușica, județul Botoșani, are loc un conflict între mai mulți tineri.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat și preluat în custodie un tânăr de 29 de ani, despre care s-a stabilit că a agresat prin injunghiere trei persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toate din judetul Iași.

Cercetarile efectuate de către polițiști au stabilit că victimele se deplasasera la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia sa renunte la relația pe care o avea cu autorul.

În împrejurările arătate, între autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea.

Cele trei victime au fost transportate la spital, in cursul nopții unul dintre tineri decedând.

Asa cum am precizat, autorul se află în prezent în custodia poliției, în cauză cercetările desfășurându se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata