Bărbat din Dângeni prins cu mii de pachete de țigări de contrabandă asupra sa

0 181

Poliţiştii de frontieră botoșăneni au depistat în zona de competență un autoturism în care se aflau șapte colete cu țigarete de contrabandă. Bărbatul de la volan, un cetățean român în vârstă de 51 de ani, s-a ales cu dosar penal, iar țigările în valoare de peste 43.700 lei, precum și autoturismul utilizat la transport, au fost ridicate în vederea confiscării.

 

În data de 13 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, acționând în baza unor informații, au organizat o acțiune de combatere a contrabandei cu țigări în zona de competență.

Pe timpul desfășurării acțiunii, în jurul orelor 16.30, în localitatea de frontieră Dângeni, județul Botoșani, polițiștii de frontieră botoșăneni au oprit pentru control un autoturism, despre care dețineau informații că ar fi implicat în activități ilegale. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, pe bancheta din spate și în portbagaj au fost identificate șapte colete care conțineau 3500 pachete de țigări, de proveniență extracomunitară.

simio cosma

Bărbatul aflat la volanul autoturismului, un cetățean român în vârstă de 51 de ani, a declarat polițiștilor de frontieră că a achiziționat țigaretele de la persoane necunoscute cu scopul de a le comercializa.

Țigaretele, în valoare totală de peste 43.700 lei, *precum și autoturismul utilizat la transportul țigărilor*, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizarea cercetărilor, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata