Bărbat cercetat de polițiști după ce a modificat locul unui accident fără a avea acest drept

0 121

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia fără încuviințarea poliției.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 14 martie 2023, un bărbat, de 66 de ani, din comuna Viișoara, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul județean D.J. 282, în comuna Drăgușeni, s-ar fi angajat în depășirea unui alt autoturism, iar la revenirea pe banda de circulație ar fi acroșat un atelaj hipo, al cărui conducător a căzut pe sol, suferind leziuni corporale. 

 

Ulterior, conducătorul auto a modificat poziția autoturismului implicat în eveniment, fără încuviințarea poliției.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale. 

 

Reamintim conducătorilor auto implicați într-un accident de circulație, în urma căruia a rezultat vătămarea integrității corporale ori a sănătății unei persoane, că le este interzis:

  • Să schimbe poziția vehiculului implicat în  accidentul de circulație;
  • Să modifice starea locului;
  • Să șteargă urmele accidentului fără încuviințarea poliției;

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata