Bani pentru primăriile botoșănene de la Guvern. Cătălin Flutur : „Normal că Botoşani-ul nu este pe această listă”

1 579

Guvernul a alocat 8,87 milioane de lei primăriilor din județul Botoșani pentru echilibrarea bugetelor locale și pentru cheltuieli curente. Prefectul Dan Șlincu a precizat că din cele 78 de unități administrativ teritoriale din județul Botoșani, 43 au primit bani de la Guvern.

dav

“În ședința de guvern de joi, a fost aprobată alocarea unor sume din fondul de rezervă. Județul Botoșani a primit suma de 8,872 milioane lei pentru 43 de unități administrative. Aceste sume au fost solicitate de unitățile administrative din județ. Sunt pentru cheltuieli curente și de capital. Nu au fost solicitări de la celelalte primării. Am discutat cu domnul Țurcanu și mi-a spus că sumele pot fi relocate pentru anul următor”, a spus prefectul Dan Șlincu. Primăria municipiului Botoşani nu a primit niciun leu.

dav

„Nu am văzut această Hotărâre de Guvern dar am văzut că nu s-au cheltuit fondurile europene, că multe Ministere nu au reuşit să-şi cheltuiască banii, aşa cum nu a reuşit nici Primăria Botoşani. Am văzut Hotârărea de Guvern prin care au transferat peste 700 de milioane de lei în fondul de rezervă a Guvernului. Asta înseamnă posibilitatea celor ce guverează de a acorda discreţionar bani pentru cheltuieli curente şi de capital cui vrea Guvernul. Normal că Botoşani-ul nu este pe această listă lungă a Guvernului, a declarat Cătălin Flutur.Cea mai mare sumă a fost alocată Primăriei Dimăcheni, respectiv 550.000 lei. 


 

 

1 Comentariu
  1. un platitor de taxe si impozite Spune

    Chiar curios de ce Botosaniul nu s-a gasit pe acea lista

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata