Bani în buget pentru unitățile școlare din municipiul Botoșani. Primarul Cosmin Andrei a mers în unități să afle problemele

0 213

Vizitele de lucru în teren ale primarului au continuat la Școala Gimnazială nr. 12 și Grădinița cu program prelungit nr. 15.

În condițiile în care, în prezent se lucrează la proiectul de buget al municipiului Botoșani, un capitol important fiind și cel al sumelor care pot fi alocate unităților de învățământ, primarul Cosmin Andrei a dorit să vadă în teren care sunt nevoile și problemelor școlilor și grădinițelor, începând cu cele două instituții menționate. Din cele declarate de conducerea școlii dar și din cele constatate la fața locului, nevoile sunt multe, de la achiziționarea de mobilier nou în sălile de clasă, până la lenjerii de pat la grădiniță ori amenajarea unor locuri de parcare sau sală de sport. 

„Vom încerca să facem în așa fel încât să putem răspunde solicitărilor unităților de învățământ. Căutăm soluții”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul municipiului a vizitat și elevii prezenți la cursuri, fiind încântat să le răspundă întrebărilor. „Este greu să fiți primar?”, „Când scăpăm să purtăm mască?”, „Ne întoarcem la orele online?”, au fost doar câteva din întrebările copiilor. De asemenea, primarul Cosmin Andrei a cunoscut și un viitor primar, deși este deocamdată un copil de clasa a II-a. Acesta a declarat că va deveni edil al comunei Curtești. Colegii de clasă deja îl numesc „domnul primar”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata