Bacalaureat: Rezultatele inițiale vor fi afișate luni, 8 iulie

0 271

Examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, s-a încheiat joi, 4 iulie, odată cu desfășurarea ultimei probe, cea la alegere a profilului și specializării.

Rezultatele inițiale vor fi publicate luni, 8 iulie, până în ora 12:00. În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

simio cosma

Contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00-18:00, iar rezultatele finale vor apărea vineri, 12 iulie, în centrele de examen și online.

Pentru a promova examenul de Bacalaureat, un absolvent trebuie să susțină toate probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, să obțină cel puțin nota 5 la fiecare probă scrisă și o medie de cel puțin 6 la probele scrise.

9 – 11 iulie 2024: Rezolvarea contestațiilor va avea loc în perioada 9 – 11 iulie iar pe 12 iulie vor fi afișate rezultatele finale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata