Bacalaureat: Au fost afișate rezultatele înainte de contestații

0 163

Azi au fost afișate rezultatele înainte de contestații ale examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie. La nivelul județului cea mai mare medie în această sesiune este 8.71. NOTE JUDETUL BOTOSANI. Candidații ce doresc să depună contestații o pot face azi de la ora 14:00  până la ora 20:00. La nivelul județului Botoșani din cei 724 de candidați prezenți au obținut medii peste șase 302 de candidați. Procentul de promovabilitate este de 41.72%.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata