parlamentare sus
achitei top

Bacalaureat 2018 : Au fost stabilite centrele de examen

0 650

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a stabilit centrele de examen pentru bacalaureat. La nivelul judeţului au fost stabilit nouă centre, la unele fiind arondate subcomisii. Preşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat este Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, vicepreşedinte fiind inspectorul şcolar Liliana Chira.

psd parl jos

Pentru Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie, s-au înscris 2912 elevi din cei 3.150 de elevi încrişi în clasele a XII-a şi a XIII-a.

Prima probă scrisă – Limba si literatura română  – va avea loc luni, 25 iunie. Proba la Limba si literatura maternă –  este programată marți, 26 iunie, iar proba  – proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima probă scrisăproba la alegere a profilului și specializării – proba Ed), se va desfășura joi, 28 iunie.

Afișarea primelor rezultate  are ca termen data de 4 iulie (până la ora 12:00) și este urmată de depunerea contestațiilor  (orele 12:00 – 16:00). În perioada 5 și 8 iulie vor fi soluționate contestațiile depuse, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

centre bacalaureat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata