Autocar implicat într-un accident pe drumul Botoșani – Suceava

0 2.173

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.oo, un autocar în care se aflau 20 de persoane a fost implicat într-un accident cu un autoturism, pe raza orașului Salcea.

Potrivit obiectiv de Suceava.ro, în urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit, niciuna dintre persoanele aflate în autocar neavând nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Conducătorul autoturismului, conștient și cooperant, este monitorizat de echipajul SMURD și va fi probabil transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 17.30 că pe DN 29 Suceava-Botoșani, la kilometrul 7+300 de metri, în zona localității Plopeni, județul Suceava, s-a produs un accident rutier între un autoturism și un autocar, soldat cu rănirea ușoară a șoferului autoturismului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, valorile fiind ridicate. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata