parlamentare sus
achitei top

Autobuzele noi, care vor înlocui tramvaiele din Botoșani, au ajuns în Portul Constanța

0 1.582

Autobuzele noi, care vor înlocui tramvaiele din Botoșani, au ajuns în Portul Constanța

psd parl jos

Vagoanele de tramvai din Botoșani, care au fost implicate în ultimii ani într-o serie de evenimente minore, producând neplăceri călătorilor, vor deveni în cel mai scurt timp istorie. Opt din cele nouă autobuze noi, marca ISUZU Citibus, contractate de SC Eltrans SA pentru înlocuirea tramvaielor, au ajuns deja în Portul Constanța. După înmatricularea lor, ele vor fi puse în circulație pe traseele 101 și 102.

Semnarea de către primarul Cătălin Flutur, la scurt timp după instalarea la Palatul Victoria a guvernului liberal condus de Ludovic Orban, a unuia dintre contractele cu finanțare europeană pentru înlocuirea liniei de rulare a tramvaielor în tot municipiul Botoșani a permis achiziționarea în leasing operațional a noilor autobuze ISUZU și scoaterea la pensie a bătrânelor tramvaie marca Tatra.

Botoșănenii vor putea uita în curând de disconfortul actualelor tramvaie, de incidentele în care ajungeau să fie acestea implicate din cauza uzurii proprii ori a căii de rulare sau de nivelul ridicat de zgomot produs în trafic.

Promisiunea primarului Flutur de modernizare pe bani europeni a transportului public de călători în municipiul Botoșani începe să fie transpusă în realitate.

Comunicat de presă Primăria Municipiului Botoşani

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata