AUR și-a prezentat programul de guvernare la Botoșani.George Simion: „Băieții de tehnic trebuie să plece… Rudă după rudă angajată la stat, amantă după amantă…am ajuns în etapa în care este România în prezent”

0 803

Joi după-amiază membrii și simpatizanții AUR s-au întâlnit cu George Simion, liderul național al partidului.
Simion a venit însoțit de Ramona Bruynseels, fost candidat la președinția României.
Cei doi au prezentat Programul de Guvernare în 15 puncte, prin care partidul susține că va „reconstrui” România.

Dezbaterea a început însă cu stângul.

Cu o întârziere de 45 de minute liderul AUR a ajuns la dezbateri unde era așteptat și de cei doi parlamentari botoșăneni Dorinel Cosma și Radu Vicențiu Grădinaru. Întârzierea a fost explicată de liderul AUR printr-o vizită în județ în satul Alba comuna Hudești. Ajuns la dezbatere tehnica i-a fost împotriva lui George Simion.

Pentru problemele tehnice Ramona Bruynseels a dat vina pe PNL-iști și PSD-iști: „Ne-au pus o pilă la tehnic. Noi avem și răbdare. Din păcate, computerul care era programat să opereze în această seară tocmai a avut o dificultate cu 5 minute înainte să începem. Așa că ne iertați pentru acest lucru..dar ce alt video am mai avea nevoie când îl avem pe George Simion”, a spus Ramona Bruynseels.

Și a luat cuvântul George Simion.

„Asta am spus-o de multe ori în ultima perioadă: băieții de la tehnic trebuie să plece. Dezastru din ultimele luni din educație, bătaia de joc de 33 de ani se întâmplă pentru că am avut atitudinea „lasă că merge și-așa, nu nicio problemă”… Rudă după rudă angajată la stat, amantă după amantă, privatizare frauduloasă după privatizare frauduloasă, am ajuns în etapa în care este România în prezent”, a spus George Simion. Acesta și-a terminat mesajul în aplauzele celor din sală.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata