Au scăpat de arest la domiciliu. Control judiciar pentru cinci persoane din dosarul angajărilor cu șpagă la Spitalul Județean

0 383

Magistrații Curții de Apel Suceava au admis azi cererea de plasare sub control judiciar a cinci persoane din dosarul angajărilor cu șpagă la Spitalul Județean Mavromati Botoșani.

Decizia este pentru Malancea Claudia, Preda Marinela, Sărban Cornelia Anca, Tatarcan Silvian Adrian şi Calinciuc Liliana Laura. Până acum aceștia au fost plasați în arest la domiciliu. Măsura este valabilă pentru 60 de zile începând de azi, 9 februarie.

În baza art. 204 alin. 12 Cod procedură penală, admite contestaţiile formulate de inculpaţii Malancea Claudia, Preda Marinela, Sărban Cornelia Anca, Tatarcan Silvian Adrian şi Calinciuc Liliana Laura împotriva Încheierii penale nr. 21 din 06.02.2024 a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Suceava, pronunţată în dosarul nr. 380/86/2024 al Tribunalului Suceava. Desfiinţează în parte încheierea contestată în sensul înlăturării dispoziţiei privind admiterea propunerii formulate de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, a dispoziţiei privind prelungirea măsurii arestului la domiciliu şi a dispoziţiei privind respingerea, ca neîntemeiate, a cererilor de înlocuire cu măsura controlului judiciar, privind pe inculpaţii Malancea Claudia, Preda Marinela, Sărban Cornelia Anca, Tatarcan Silvian Adrian şi Calinciuc Liliana Laura. Respinge, ca neîntemeiată, propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava, de prelungire a măsurii arestului la domiciliu fa?ă de inculpaţii Malancea Claudia, Preda Marinela, Sărban Cornelia Anca, Tatarcan Silvian Adrian şi Calinciuc Liliana Laura. Admite cererile de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, formulate de inculpaţii Malancea Claudia, Preda Marinela, Sărban Cornelia Anca, Tatarcan Silvian Adrian şi Calinciuc Liliana Laura. În temeiul art. 237 alin. 2 Cod procedură penală rap. la art. 242 alin. 2 Cod procedură penală, art. 202 alin. 4 lit. b rap. la art. 215 Cod procedură penală, înlocuieşte măsura arestului la domiciliu luată prin Încheierea nr. 4 din 12.01.2024, pronunţată de judecătorii de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Suceava în dosarul nr. 14/86/2024, cu măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 zile, începând cu data de astăzi – 09.02.2024, până pe data de 8.04.2024 inclusiv, față de inculpaţii:..

Decizia integrală a instanței 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata