pas top

Au ajuns cu masina in sant dupa ce au consumat alcool

0 608

Două accidente rutiere au avut loc duminică în judeţul Botoşani ca urmare a consumului de alcool. După ce au băut şoferii s-au urcat la volan. Unul dintre ei a ajuns cu maşina în şanţ iar un altul cu maşina între copaci.
Dumincă, un tânăr de 27 de ani, din oraşul Flămânzi, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada 1907 din localitate, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi intră în şanţul de pe marginea părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recolatrea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Duminică, un bărbat de 26 de ani, din localitatea Şendriceni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul comunal DC 76 B, de pe raza localităţii Pădureni, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi părăseşte partea carosabilă, intrând în coliziune cu mai mulţi copaci dintr-o lizieră de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recolatarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata