Atac DEVASTATOR la adresa lui Flutur: „Intre sublim si ridicol Primarul nostru se balangane intre „deficit” si „excedent”

0 728

Consilerul local Mihai Tincu a adresat un atac virulent pe Facebook la adresa lui Catalin Flutur, acuzandu-l pe primarul municipiului Botosani de un prost management in privinta banului public. Mai mult Tincu nu a pierdut ocazia in a-l asocia din nou pe Flutur cu Elena Udrea si Traian Băsescu. Redam textul integral mai jos:

Intre sublim si ridicol
Primarul nostru se balangane intre ‘deficit” si „excedent”. Cand discuta cu presa , se vaicareste ca are deficit bugetar de parca l-ar fi obligat cineva sa-si faca lefuri de zeci de milioane. Cand da cu nasul de consilierii locali pe care , totusi, nu-i poti duce atat de lesne cu vorba, primarelul recunoaste excedentul bugetar pe care il tot aduna de la un an la altul, nestiind prea bine ce sa faca cu el.
Parerea mea e ca primarului i-a scazut aplombul, entuziasmul si aroganta din primul mandat pe cand totusi comisionul era comision, se achita, nu se discuta.
Cu Flutur , omul Elenei Udrea si al lui Basescu, drept candidat al PNL la Primaria Botosani, opozitia nu face decat sa se faca de ras inca o data, pentru a cata oara ?!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata