1 martie andrei

Asistenta de la Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Mavromati ucisa de coronavirus: „Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea…”

0 1.922

Din păcate inca un cadru medical de la Botoșani și-a pierdut viata din cauza coronavirusului, Lenuța Buta în vârstă de 46 de ani murind la Iași. Aceasta lucra ca asistenta la Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Mavromati și a fost dusa la Iași în urma complicațiilor însă nu a mai putut fi salvata, sâmbătă murind. „Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la El, lăsându-ne consternați! Încă o victimă COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea pe care o lași în urmă, Draga noastră Lenuța! Dumnezeu să te ierte și să te primească în ceata îngerilor Săi!

Secția Boli Infecțioase Adulți este de azi mai săracă, pierzând o asistentă medicală extraordinară! Am rămas cu un mare gol în suflet în urma acestei nedrepte despărțiri!” este mesajul postat de medicul Valentina Morcov pe Facebook. Dumnezeu sa o ierte!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata