Artisti de marca si surprize la Festivalul Marului de la Curtesti – VIDEO –

0 449

Duminică are loc o nouă ediţie a Festivalului Mărului la Curteşti. Organizat de Primăria şi Consiliul Local Curteşti, Festivalul ajuns la a V -a ediţie va avea loc în incinta bazei sportive din localitatea Băiceni. Spectacolul va începe la ora 12.00 iar printre invitaţi se numără Ion Suruceanu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Grigore Gherman, Valentina Tipa Lulciuc, Carmen Cornaci, Alina Huţu, Nineka, Ansamblul Flori de Măr din Curteşti, Ansamblul Aitoneanca din judeţul Cluj, Ansamblul Cimbrişor, Rapsozii Hîjdienilor din Republica Moldova şi Ansamblul Pădureanca din Coşula.

 

„Duminică, 24 septembrie, îi invit pe toţi curteştenii şi nu numai, vecinii noştri din comunele alătuare cât şi cei din municipiu, vă invităm la un spectacol frumos, promovăm tradiţiile şi obiceiurile din comuna noastră. Avem un ansamblu înfiinţat prin care vrem să ducem mai departe tradiţia din comuna nostră. Totodată avem şi aritşti de marcă, cum ar fi Matilda Pascal Cojocăriţa, Ion Suruceanu, Grigore Gherman, Alina Huţu şi nu numai. Aşteptăm cu mare drag să veniţi, să fiţi alături de noi la sărbătoarea comunei”, a spus Maricel Anton, primarul localităţii Curteşti.

VIDEO

În acelaşi timp autorităţile locale vor premia 18 cupluri cu au 50 de ani de căsătorie dar şi pe elevii cu rezultate bune la învăţătură. Cu ocazia festivităţilor din comună primarul Maricel Anton a ţinut să precizeze că va fi refăcut un monument emblematic pentru comună, respectiv mărul din beton amplasat la intrarea din livada de mere din Orăşeni Deal.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata