locale psd
locale sus

Artisti de marca si manifestari speciale la Ziua Comunei Vlasinesti – VIDEO –

0 2.397

Artiști de marcă și manifestări speciale de Sf. Maria la Ziua Comunei Vlăsinești. A devenit o tradiție ca în această zi specială Primăria și Consiliu Local să organizeze această manifestare, care în acest an a ajuns la a XIII -a ediție.
În deschiderea manifestării a avut loc la Şcoala Profesională “Gheorghe Burac”, din localitate lansarea cărţii „Nuntă de Aur”, coordonator: profesor Gheorghe Burac. Petrecerea a contiunat după amiază pe scena de pe stadionul din localitate cu premierea cuplurilor de aur, a celor care au adunat 50 de ani de căsnicie.
Andrei Bouariu, primarul comunei Vlăsineşti : „Este hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului şi la noi a devenit o tradiţie să organizăm în această zi deosebită un spectacol de anvergură. Ediţia de azi a fost împărţită în două părţi, prima parte a constat în lansarea unei cărţi sub coordonarea domnului profesor Gheorghe Burac numită „Nunta de Aur la Vlăsineşti”, iar cea de-a doua parte este spectacolul cu artişti de anvergură Paula Seling, Celia, Plăieşii din R. Moldova, Alexandru Brădăţan şi alţi artişti care încântă spectatorii prezenţi în număr foarte mare la acest eveniment. Ne bucurăm că am prins şi vreme bună, mulţumim bunului Dumnezeu pentru că am reuşit şi anul acesta să avem o ediţie a Festivalului Ziua Comunei deosebită”.   

VIDEO ANDREI BOARIU

Prezenţi alături de primarul Andrei Boariu au fost invitaţii Dan Şlincu, prefectul judeţului, senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, dar şi parlamentarii Marius Budăi şi Lucian Trufin.
Au oferit un spectacol la înălţime şi au încins atmosfera Alexandru Brădăţan, Violeta Geapană, Ansamblul folcloric Hora şi Ansamblul etonofolcloric „Plăieşii” din Republica Moldova dar şi Paula Seling, Los Anonimos şi Celia.

 

VIDEO ALEXANDRU BRADATAN

VIDEO LOS ANONIMOS

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata