Arma identificată în urma perchezițiilor la Corlateni

0 235

Având în vedere cercetările care se efectuează privind infracțiunile de omor calificat și tentativă la omor, la data de 05.08.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a specialiștilor criminaliști, au pus în executare patru mandate de percheziție domicilară, la locuințele a patru bărbați, în prezent, aflați în stare de arest preventiv. 

Cu ocazia perchezițiilor, la locațiile vizate, de pe raza comunei Corlăteni, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă, respectiv topoare, bâte și alte bunuri susceptibile a proveni din activități infracționale.

De asemenea, de la locuința uneia dintre persoanele implicate, a fost identificat și ridicat un pistol, neletal, calibru 9 mm, dintre cele supuse autorizării, împreună cu trei cutii de muniție, deținute fără documente legale.

În continuare se efectuează cercetări atât pentru infracțiunile menționate mai sus, precum și pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună măsuri legale.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata