Apel pentru refacerea unei biserici făcut de primarul orașului Ștefănești

0 622

Primarul orașului Ștefănești Florin Buțura a făcut un apel public pentru ajutor în vederea refacerii unui lăcaș de cult grav afectat de o furtună de vara aceasta. Lucrarea este cu atât mai importanta pentru ca biserica respectiva este și monument istoric. Pentru cei interesați redam mesajul primarului mai jos:

Apel la solidaritate !

Dragii mei, vă invit cu drag să fiți parte la acestă lucrare și să dați vestea mai departe !
Biserica noastră a așteptat destul . Avem proiectul, avem aprobarea de începerea lucrărilor și puțini bani. Lucrările nu mai pot fi amânate, de aceea fac apel la toți cetățenii de bună credință , să contribuim fiecare, cu ce putem, la renașterea acestui monument istoric . Orice ajutor ,de la persoane fizice sau juridice , este mai mult decât binevenit. În curând, Biserica Ortodoxă de pretutindeni o va prăznui pe Cuvioasa Maică Parascheva. Haideți s-o cinstim și noi, iar prin ajutorul pe care-l putem da, acest lăcaș, care-i poartă numele, să-și recapete funcționalitatea ! Vă mulțumesc pentru înțelegere și să ne vedem sănătoși la biserică, alături de părintele paroh HARAGA ZAMFIR, la slujba din ziua de 14 octombrie !
„Numai ce se înalţă cu trudă, prin jertfă, cu nenumărate greutăţi, are un înţeles şi un rost de durată”. (Gheorghe Brătianu)”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata