Anunț Primăria comunei Mihălășeni

0 257

COMUNA MIHĂLĂȘENI, titular al proiectului ,,Modernizare drumuri de interes local în comuna Mihălăşeni, județul Botoşani”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare etapei de încadrare, fără evaluarea impactului, de către Agenția pentru Protecția Mediului Botoşani, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Modernizare drumuri de interes local în comuna Mihălăşeni, județul Botoşani”, amplasament situat în satele Caraiman, Sarata, Mihălăşeni, Negreşti, Năstase, Slobozia-Silişcani, şi Păun, comuna Mihălăşeni, județul Botoşani.

simio cosma

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Botoşani, din municipiul Botoşani, bd. Mihai Eminescu nr. 44, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-14.00 precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Botoşani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata