ANM, prognoza meteo : Vremea pe o lună

0 634

Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o lună.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare marte a țării, abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în nord-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

4 – 11 martie

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acesti interval, la nivelul întregii țări. Precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului. Excepție vor face regiunile nord-vestice, unde cantitățlie de precipitații vor fi apropiate de cele nomale ale perioadei.

11 – 18 martie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

18 – 25 martie

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în jumătatea vestică a țării și apropiat de cel mormal pentru această perioadă în rest.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata