ANM, prognoza meteo pe luna noiembrie

0 622

Meteorologii au publicat vremea pe o lună.

1 – 5 noiembrie : Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice și nord-vestice și vor fi în general deficitare în rest.

5 – 12 noiembrie : Valorile termice se vor situa peste de cele normale pentru această dată, cu abatere ușor mai mare în regiunile vestice și nord-vestice. Regimul pluviometric este posibil să fie în general ușor deficitar în cea mai mare parte a țării.

 12 – 19 noiembrie : Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale ale perioadei, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații ce sunt estimate a se înregistra în acest interval se vor situa în jurul celor normale din punct de vedere climatologic.

 19 – 26 noiembrie : La nivelul întregii țări, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații ce se vor acumula în acest interval, în cea mai mare parte a țării, se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata