Animale salvate de pompieri în intervenții contracronometru

0 142

Rămasă captivă într-o fosă dezafectată de pe raza satului Guranda, comuna Durnești, o bovină a fost salvată de pompierii din Trusești. Animalul a căzut în groapa adâncă de cca. doi metri după ce capacul din lemn care o acoperea a cedat. Localnicii au încercat să îl ajute pe proprietar să o scoată din captivitate, dar eforturile lor au fost zadarnice. Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului.

Au legat bovina cu mai multe furtunuri şi cu ajutorul unui buldoexcavator au reuşit să o aducă la suprafaţă. Aceasta nu a fost rănită.

Intervenţia, care s-a încheiat în urmă cu puțin timp, durat aproape o oră.

Misiune contra cronometru și pentru pompierii din Flămânzi. Au fost alertați că doi câini au căzut într-o fântână, adâncă de circa cinci metri.

Întâmplarea s-a petrecut în această seară, în curtea unei gospodării din Stanești, comuna Lunca. Cei care au alertat forțele de intervenție au fost proprietarii patrupedelor.

Cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor specifice unor astfel de intervenții, unul dintre pompieri a coborât în fântână și a reușit să îi aducă la suprafaţă, teferi.

Misiunea a fost dificilă din cauza diametrului redus al fântânii.

Și de data aceasta imaginile vorbesc de la sine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata