locale psd
locale sus

Angajații din Sănătate ameninţă cu proteste. Rămân fără vouchere de vacanță.

0 467

Ministerul Sănătăți este acuzat că vrea să taie finanţarea pentru voucherele de vacanță. Angajații din Sănătate ameninţă cu proteste.

Voucherele de vacanţă ar putea fi sistate în Sănătate. Federaţia Sanitas a anunțat vineri, 19 august, că Ministerul Sănătăţii nu mai vrea să finanţeze voucherele de vacanţă, mai multe categorii de personal fiind vizate de un proiect de Ordonanţă de Urgenţă.

 

Românii care folosesc voucherele sociale pentru tutun și alcool vor fi amendați. Sociologii și psihologii condamnă această măsură: „Amenzile vor adânci sărăcia”

”Ministerul Sănătăţii nu mai vrea să finanţeze voucherele de vacanţă! Un proiect de O.U.G. al Ministerului Sănătăţii taie finanţarea pentru acordarea voucherelor de vacanţă în cazul mai multor categorii de personal: angajaţii care efectuează gărzi în UPU/CPU în baza unui contract de muncă cu tip parţial; rezidenţii; personalul UPU care participă la intervenţii SMURD; cabinete de medicină sportivă, cabinete de medicină legală, de planning familial, TBC, LSM, UPU, programe tip HIV/SIDA, programe pentru distrofici, personalul care desfăşoară activitate de cercetare ştiinţifică”, se arată în comunicatul Federației Sanitas.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata